fbpx

För dig och din hund!

– Vårt mål att att ni ska nå era 

Välkommen på öppet hus!

Vi firar vår uppdaterade lokal och vill gärna göra det med er! Välkomna att se hur vi har det, få tillgång till rabatterade produkter (även vid beställning), rabatt på nybesök (även 5- och 10-kort fram till 30/10) eller bara kom och prata hund!
 
Mellan kl.13-16 har vi prova-på-trask där ni får prova på vår watertreadmill (vattenlöpband) och vibb för endast 100kr. Passa på, det är först i kvarn! Boka tid genom pm/dm.
 
Vi öppnar upp dörrarna mellan kl.10-13 på lördag 25/9.
Work2gether

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster såsom kurser, föreläsningar, personlig träning, mental coaching,  kost- och foderrådgivning samt en god knippe energi och gedigen kunskap – redo för att hjälpa er nå era mål! 

Work2gether har en unik kombination av kompetenser och ett brinnande intresse för optimal hälsa och prestation. Första och enda i Sverige som erbjuder personlig träning för hund, människa eller i kombination. Välj det alternativ som passar dig bäst, online eller fysiska träffar.

Vi är även återförsäljare av noga utvalda produkter – kosttillskott, färskfoder och träningsutrustning via vår webshop och i butik.

Actiway_work2gether