Hundgym och Pt-hörna

Varmt välkommen till vårt hundgym och pt-hörna, den första i Sverige, i sitt slag!
Hit kan du komma med din hund, enskilt eller som ekipage. Vi erbjuder individuella träningsupplägg, vilket med fördel kan kombineras med individuellt träningschemafoderrådgivning eller enstaka tjänster för dig som matte/husse såsom personlig träning, mental träning och kostrådgivning. 

Alltid utgår vi från den unika individen vi har framför oss, och uppläggen är helt individanpassde- från grunden och långsiktigt!

Vi hjälper även gärna till med mätningar utav sele och anpassning efter just din hud!

I vår butiksdel, som är komplement till vår webshop, där vi erbjuder diverse träningsprodukter, kosttillskott, foder och belöning/tuggben.

Ett axplock av vad vi kan hitta på i hundgymet:

I vattentrasken (kommer inom kort) tränar hunden framförallt upp sin muskulatur, men även balans, uthållighet och koordination. Det är en skonsam och effektiv träning då rörelse i vatten ger minimal belastning på lederna. Samtidigt ger vattnets motstånd en avsevärt ökad träningseffekt

Löpbandsträning med oändliga möjligheter av träningspass. Distans- och intervall träning, pulsmätningar, konditionstester osv. Vi skräddarsyr helt utefter din hund och era mål.

Balansbollsträning som komplement i din hunds fysiska träning hjälper till att stärka dom små lednära musklerna som annars är svåra att nå. Träningen stärker även hundens kroppskontroll, balans och koordination.  

Cirkelträning innebär att vi varvar olika övningar i en följd i forma av stationsträning. På så sätt tränar vi hela hundens kropp mycket tidseffektivt och på ett varierande sätt.

Våra priser:
Första besöket/konsultation, ca 60 min.

Vi går igenom hundens fysiska status, träningsbakgrund och målsättning. Mätning av muskulatur görs för att få ett utgångsläge samt upptäcka eventuella snedbelastningar.  Kan med fördel inkluderas med ett individuellt träningsschema. 
550kr

Träning med instruktör, ca 60 min. 
  • Löpband 
  • Balansbollsträning
  • Cirkelträning
  • Styrketräning/explosivitet
  • Grenspcifika åtgärder
  • Stretching
  • Upplägget är helt individanpassat utefter hundens behov och era målsättningar.
    450kr
Stretching, ca 40 min.

Vi gör en analys över hundens muskelstatus samt stretching 
250kr