fbpx

Kostrådgivning för dig och utefter dina behov

Behöver du tips att få till en struktur i din kosthållning? Vill du gå upp i vikt, ner i vikt, bygga muskler eller bara bli mer medveten om ditt matintag? Oavsett vad du har får mål så finns jag här för att guida din i kostdjungeln. Vi skapar ett upplägg som fungerar för dig utefter dina smakpreferenser, mål och ev. allergier. Jag vill hjälpa dig att nå de mål du satt för dig själv och se dig växa som männsiska när du uppnår dem.

Jag är utbildad kostrådgivare och har ett gediget intresse för kroppen, dess funktioner och hur kosten påverkar oss. Min filosofi är att mat inte ska vara krångligt, det ska inte ta energi ifrån oss i form av onödig tankeverksamhet och stress utan det ska vara gott, ge oss energi och ta oss till de målen vi har i livet. Kost är inte rymdfysik. det är ganska enkelt egentligen…. dieter hit och dit gör oss bara förvirrade och skapar ångest. Ingen vill leva efter förbud, skam och att sätta bojor på sig själv! Att leva i balans och ge din kropp det den behöver, när den behöver det, är nyckeln till framgång!

Kontakta mig för mer information och vid ev. frågor så sätter vi igång och skapar magi för din kropp!

Kostrådgivning inkl. kostprogram och månadsvis uppföljning/justering.

 

1 månad: 995kr

3 månader: 2600kr

 

 

Alla paket kan betalas direkt vid beställning eller månadsvis.
Vi håller kontakt veckovis och självklart finns jag tillhands när du behöver stöd, svar på frågor eller justera något i programmet. Första träffen är en konsultation (online eller fysisk träff) där vi kartlägger dina behov och mål, sedan skapar jag ett program helt unikt för dig!