Pool/Vattentrask & Fysträning

Föregående
Nästa

Simträning är en oerhört stärkande och skonsam träning för hunden. Bara att vara under vattenytan har en cirkulationsfrämjande effekt. Vi tar simträningen till en ny nivå där vi jobbar med styrketräning och cirkelträning tillsammans med hunden i poolen.

I vattentrasken tränar hunden framförallt upp sin muskulatur, men även balans, uthållighet och koordination. Det är en skonsam och effektiv träning då rörelse i vatten ger minimal belastning på lederna. Samtidigt ger vattnets motstånd en avsevärt ökad träningseffekt 

Balansbollsträning som komplement i din hunds fysiska träning hjälper till att stärka dom små lednära musklerna som annars är svåra att nå. Träningen stärker även hundens kroppskontroll, balans och koordination.  

Cirkelträning innebär att vi varvar olika övningar i en följd i forma av stationsträning. På så sätt tränar vi hela hundens kropp mycket tidseffektivt och på ett varierande sätt.

Våra priser:

Första besöket/konsultation, ca 60 min.

Vi går igenom hundens fysiska status, träningsbakgrund och målsättning. Mätning av muskulatur görs för att få ett utgångsläge samt upptäcka eventuella snedbelastningar.  Kan med fördel inkluderas med ett individuellt träningsschema. 
550kr

Träning med instruktör, ca 60 min
  • Simträning i pool
  • Vattentrask
  • Löpband
  • Balansbollsträning
  • Cirkelträning
  • Upplägget är helt individanpassat utefter hundens behov och era målsättningar.
    450kr

4-kort – 1800kr
8-kort – 3200kr

 I samarbete med Solstadens smådjursklinik. 

Fyll i formuläret vid frågor eller för att boka tid